KLEDINGBIEB GAIA

De kledingbieb Is een grote walk-in closet voor alle vrouwen die van eersteklas tweedehands en duurzame kleding houden.
Voor nog geen twee tientjes per maand kun je er onbeperkt en guiltfree mooie kwaliteitskleding ‘shoppen’ .

Met een abonnement of strippenkaart leen je kleding zolang je wilt; een dag, week, maand of langer.

Is een abonnement niets voor jou? Kleding kopen kan ook. Bekijk hier wat elk kledingstuk waard is.

Etalage Gaia Kledingbibliotheek

WAAROM KLEDING LENEN?

Wat er nu gaande is in de kledingindustrie is niet houdbaar en absoluut omkeerbaar door meer aandacht te hebben voor alles wat gemaakt wordt. Eindeloos nieuwe collecties, verspilling van water en andere grondstoffen , werknemers die onbetaald uren achter elkaar werken. De lijst van wrede praktijken opsommen is te veel. De strekking is duidelijk.

vintage blauwe trui en jeans

We hebben andere tools in handen. We kunnen kleding delen, net als gereedschap, auto’s en boeken. Het doet zoveel meer met je om kleding te lenen. Je hebt geen miskopen meer, je beslist achteraf of iets een blijvertje is of niet. Je kledingkast puilt niet meer uit. De verslaving van het kopen kan je stoppen.Emo-shoppen kan nu guiltfree in de kledingbieb.

Je leert op een speelse en ontspannen manier te ontdekken wat bij jou past in plaats van dat je altijd de mode op de voet volgt.

En wat mij zelf erg aanspreekt aan het leenconcept is het feit dat je onthecht kunt raken aan het idee dat je een bepaald kledingstuk MOET hebben. Er is zoveel moois in omloop, er is meer dan genoeg. Het accepteren dat we leven in overvloed maakt dat we vrijuit kunnen geven aan anderen.
Is een kledingstuk verkocht of uitgeleend dan komt er wel iets anders moois op je pad.

Wat vind je in de kledingbieb?

Kleding voor een feestje
One of a kind jurken
Comfy truien, vesten, rokken en broeken in allerlei kleuren
Veel natuurlijke materialen zoals mohair, tencel, zijde en eco modal
Duurzame merken zoals Armedangels, Alchemist, MissGreen en kwaliteitsmerken zoals Des Petits Hauts, Maison Scotch, Kinglouie, Cos, Gestuz, JcSophie en Gustav.
Vintage klassiekers
renskeversluijs handbag mint detail

Van alles te vinden in de kledingbieb Gaia. En vind je jouw stijl er niet, dan ga ik voor jou op zoek. Zo heb je altijd een personal shopper bij de hand.

kledingbibliotheek_gaia-fotoshoot1

Wil je toch liever kopen?

Gaia’s streven is om jou zo lang mogelijk gelukkig te laten zijn met wat je koopt. Schroom niet om vooraf te bellen om meer info te krijgen over de kleding die online staat. Pasvorm, materiaalsoort, geschikt voor kleine of lange vrouwen, we vertellen er graag meer over.