Disclaimer

Copyright

Alles wat je op deze website vindt, is beschermd door auteursrecht en die is eigendom van Outfitlibrary GAIA. Dat wil niet zeggen dat je het niet mag gebruiken. Alles wat op deze website aan informatie staat, mag je gebruiken voor eigen doeleinden. Delen is fijn! Zolang je erbij vertelt dat je het op Outfitlibrary GAIA hebt gevonden. Een link naar deze site zou helemaal mooi zijn. Dit geldt ook voor het beeldmateriaal, zoals foto’s en filmpjes.

Aansprakelijkheid

Op geen enkele manier is Outfitlibrary GAIA aansprakelijk voor fouten en storingen veroorzaakt door deze website. Er is op geen enkele manier sprake van enige financiële compensatie. Ook erkent Outfitlibrary GAIA geen aansprakelijkheid voor foutieve informatie. Mocht je een fout ontdekken dan zou het juist fijn zijn als je het mij laat weten via outfitlibrarygaia@gmail.comoutfitlibrarygaia@gmail.com   Outfitlibrary GAIA acht zich ook niet aansprakelijk voor wat voor vorm van geleden schade dan ook, veroorzaakt door acties die je naar aanleiding van informatie op deze website onderneemt.

Je kunt geen rechten ontlenen aan deze website.

Op alle transacties zijn de Algemene voorwaarden van Outfitlibrary GAIA van toepassing.


E-MAILDISCLAIMER

Het volgende is van toepassing op e-mails die je van Outfitlibrary GAIA ontvangt: alle mails worden zorgvuldig samengesteld en Outfitlibrary GAIA is niet aansprakelijk voor enige foutieve informatie. Gevolgen naar aanleiding van het lezen van mails liggen bij de lezer, niet bij de zender in de vorm van iemand die namens Outfitlibrary GAIA de mail verstuurd heeft.

De website en al mijn werk wordt vanuit de beste intentie gemaakt. Alles voor moeder Aarde.