AANBOD

PROEF abonnement kledingbieb

Abonnementen en strippenkaarten

Wil je de kledingbieb eens uitproberen? Dan kun je een proefabonnement of strippenkaart afnemen. Proeflid ben je voor 3 maanden. Er zijn ook andere abonnement vormen te koop met extra service, zoals een basisabonnement en een  VIP abonnement. Kleding lenen kan je veel brengen. Wil je meer weten over wat kleding lenen voor jou te bieden heeft?

Jaar abo onbeperkt kledingbieb

Jaar abonnementen

Wil je met regelmaat kleding lenen? Dan is een jaar abonnement wat voor jou. je kunt dan een jaar lang onbeperkt kleding lenen voor slechts 249,- ! Altijd 4 stuks in je bezit. Elke dag de keuze om kleding om te ruilen. 

Cadeaubon kledingbieb

Cadeaubon

Wil je familie, vrienden en/of bekenden kennis laten maken met de kledingbieb? Of vind je het leuk om het iemand cadeau te doen?  Koop dan eens een cadeaubon. Cadeaubonnen zijn te koop voor 15, 25 en 50 euro. Wil je voor een hoger bedrag een cadeaubon kopen, dan kun je meerdere cadeaubonnen aan je winkelmand toevoegen.

virtuele-kledingtour

Virtuele kledingtour

Met deze virtuele kledingtour via facetime, insta chat of zoom leid ik je rond in de kledingbibliotheek. Aan de hand van jouw wensen rondom de kleding die je wilt lenen of kopen, laat ik je zien wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Elke klant krijgt individuele begeleiding op afstand gedurende 45 minuten.

Daarna maken we een selectie van de te lenen of te kopen items en worden ze naar je huisadres opgestuurd. Zo hoef je niet speciaal naar de winkel toe te komen.

Bij een aankoop vanaf 49,- krijg je de 19,- voor de shoppingtour terug.

zomerjurk

Trek alles uit de kast

Hoe combineer je nou je kleding uit je kast? Wat in jouw kledingkast hangt heeft al zoveel waarde, daar kun je meer combinaties mee maken dan je denkt. Neem je toppers en floppers mee naar de kledingbieb. Leer nieuwe combi’s maken en ontdek OF er nog wel echt iets ontbreekt in je garderobe.
Bespaar geld en tijd met twijfelen en pak de uitdaging aan.

winkelen-in-je-eigen-kast

Winkelen in je eigen kast

Je kledingkast, dat ben jij! Kleding die je aan hebt voor je werk, in je vrije tijd, tijdens het sporten, uitgaan of feestjes.
Door de jaren heen zie je kleding en trends komen en gaan. Het is een cliché: “alles wordt weer een keer mode”. Toch bewaren we niet alles, om allerlei redenen. Herinneringen, emoties, lichamelijke veranderingen en  groei o.a. dwingen ons om af en toe op te ruimen.

Zit je in zo’n fase in je leven, dat je het roer om wil gooien, voor jezelf? Dan kan een kastsessie “winkelen in je eigen kast” heel waardevol zijn.